Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Retourbeleid

    

   Dit beleid is voor het laatst gewijzigd op 18 September 2022

   Bijlage 1: Modelformulier voor herroeping:

   https://cdn.webshopapp.com/shops/321863/files/412475289/modelformulier-voor-herroeping.pages

   Heb je het verkeerde product besteld of ben je niet tevreden over het bestelde product? Of is je product kapot? Dat vinden wij heel vervelend en daar willen we graag iets aan doen.

   Herroepingsrecht

   Onze 30 dagen bedenktijd niet goed? Geld terug garantie!

   Heb je het product ontvangen, maar ben je van gedachten veranderd? Na ontvangst van het product heb je 30 dagen bedenktermijn waarin je kan besluiten of je het product houdt of naar ons terugstuurt. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Na melding dat je van je aankoop afziet (binnen de 30 dagen bedenktermijn) heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Je kan ook zonder melding het product naar ons terugsturen. Dit dient dan te gebeuren binnen de 30 dagen bedenktermijn.

   Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Stuur deze dan zo snel mogelijk terug onder vermelding van het probleem. 

    

   Altijd gratis ruilen of retourneren

   Bij Opladersdirect.nl kun je een artikel binnen 30 dagen na ontvangst gratis ruilen of gratis retourneren. Heb je het verkeerde product besteld of ben je niet tevreden over het bestelde product? Dan is retourneren uiteraard mogelijk. De verzendkosten hiervan voor het retourneren zullen wij na ontvangst van het product voor u vergoeden. Na ontvangst van het product ontvangt u binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag + verzendkosten voor het retourneren terug op de door u geselecteerde betaalmethode.

   Heeft u een defect product ontvangen en wilt u deze retourneren, dat kan uiteraard. Bij een defect product kunt u kiezen voor omruiling voor een werkend product of het product retourneren voor een terugbetaling. Indien u het defecte product retourneert dan vergoeden wij ook de verzendkosten. Na ontvangst van het product ontvangt u binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag + verzendkosten voor het retourneren terug op de door u geselecteerde betaalmethode.

    

   Hoe retourneer ik een product?

   Let op: Vermeld altijd uw ordernummer in het pakket.

   1. Graag contact opnemen met onze klantenservice, dit kan via [email protected] Graag ontvangen wij de volgende gegevens: Bestelnummer, product(en) die retour worden gezonden. U mag ook het modelformulier voor herroeping gebruiken en ons die ingevuld toesturen naar [email protected]

   2.Verpak het product goed en geef deze af bij een PostNL punt of andere vervoerder. De verzendkosten dient u zelf te betalen. Let op: De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zullen wij na ontvangst van het product voor u vergoeden. 

   3.Verstuur het product naar onderstaand retouradres. Producten verstuurd naar andere adressen kunnen wij niet verwerken. U dient zelf het retouradres te vermelden. 

   Retouradres:

   Opladersdirect.nl

   Hunneperweg 1
   7418 EH Deventer 

   Overijssel

   Nederland

   4.Het product komt bij ons binnen en wordt door ons gecontroleerd. Je ontvangt binnen 3 dagen na ontvangst een update over je retour van ons. Na ontvangst en inspectie van het product ontvangt u van ons per mail een bevestiging dat wij het product goed hebben ontvangen.

   Terugbetaling

   Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor terugbetaling? Je ontvangt het volledige aankoopbedrag + retourkosten binnen 7 dagen na ontvangst terug op de door u geselecteerde betaalmethode. Heeft u een product geretourneerd en de bestelling geplaatst via achteraf betalen en heeft u nog niet betaald, dan vervalt uw betalingsverplichting. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je ontvangt het geld terug via de door jouw gekozen en gebruikte betaalmethode bij het betalen van jouw bestelling. Bij terugbetalingen via creditcard kan het tot 7 dagen duren voor het bedrag is teruggestort.

    

   Omruiling

   Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor omruiling? Dan versturen wij jouw nieuwe product binnen 1 werkdag na ontvangst van jouw retour. Dit pakket wordt binnen de standaard levertijd bezorgd.

   Retourbeleid

   • Het product dient in originele nieuwstaat met originele productverpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, retour te worden gestuurd. 
   • Je hebt een bedenktermijn van 30 dagen. Het product dient vervolgens binnen 14 dagen na je melding dat je van de aankoop afziet retour te worden gestuurd.
   • Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij hanteren de richtlijn dat, afhankelijk van de exacte staat van door gebruik beschadigde en/of niet meer verkoopbare producten, de terugbetaling maximaal 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag is. 

   Garantie

   Op alle producten die je koopt op Opladersdirect.nl zit een wettelijke garantie. Een wettelijke garantie betekent dat het product wat je hebt gekocht datgene moet zijn of moet doen wat een consument er in alle redelijkheid van kan verwachten. Op al onze producten zit ook een fabrieksgarantie. Deze garantie heeft geen nadelige invloed op de wettelijke garantie die je al hebt. 

   Op alle producten van Opladersdirect.nl zit een fabrieksgarantie van 365 dagen (1 Jaar) op al onze producten. Indien het product binnen 1 jaar na ontvangst defect is geraakt, dan zullen wij dit product kosteloos vervangen of repareren. Wel dient te worden aangetoond dat het defect niet is ontstaan door onjuist gebruik. Externe defecten en externe beschadigingen vallen niet onder de garantie. Is het product binnen 1 jaar na ontvangst kapot? Neem dan contact met ons op per mail of per whatsapp en stuur ons de volgende informatie:

   • Wij ontvangen graag uw ordernummer. Dit begint met OD
   • Graag horen wij welk product defect is en een korte omschrijving van het probleem. 
   • Ter aanvulling ontvangen wij graag foto's van het defecte product om zo onjuist gebruik uit te sluiten.

   U ontvangt hierna binnen 24 uur een terugkoppelen. Wij leggen hierin uit hoe we het probleem gaan oplossen en wat u van ons kan verwachten. Indien wij de garantiemeldingen goedkeuren dan ruilen wij het product om voor een werkend product. Meldingen over defecte producten binnen 30 dagen na ontvangst kunnen ook kiezen voor een terugbetaling van het aankoopbedrag.

   Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice:

   Mail:[email protected]

   Whatsapp: 0621808765

   Wij zijn elke dag bereikbaar van Maandag t/m Zondag van 8:00 tot 23:00. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

    

   Uitzondering herroepingsrecht/retourrecht:

   De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

   1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen

   2. Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Onder een openbare veiling wordt verstaan een verkoopmethode waarbij producten, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden aangeboden aan de consument die persoonlijk aanwezig is of de mogelijkheid krijgt persoonlijk aanwezig te zijn op de veiling, onder leiding van een veilingmeester, en waarbij de succesvolle bieder verplicht is de producten, digitale inhoud en/of diensten af te nemen;

   3. Dienstenovereenkomsten, na volledige uitvoering van de dienst, maar alleen als:

   a. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en

   b. de consument heeft verklaard dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra de ondernemer de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd;

   4. Pakketreizen als bedoeld in artikel 7:500 BW en overeenkomsten van personenvervoer;

   5. Dienstenovereenkomsten voor terbeschikkingstelling van accommodatie, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien en anders dan voor woondoeleinden, goederenvervoer, autoverhuurdiensten en catering;

   6. Overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien;

   7. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

   8. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;

   9. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet

   geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken; 

   10. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;

   11. Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

   12. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

   13. Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop;

   14. De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:

   a. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en

   b. de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn herroepingsrecht verliest.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »